Pengenalan : Koleksi Nasyid Indie Vol. 2

Koleksi Nasyid Indie kini kembali semula dengan kehadiran Vol. 2 - Nasyeed Semesta Bertahmid ! Album susulan dari kejayaan album Nasyeed Underground ini bakal diterbitkan akhir Disember 2010. Sebanyak 12 buah lagu pelbagai genre akan dimuatkan di dalam sebuah album yang pastinya menjanjikan kelainan buat para peminat industri nasyid. Nantikan kemunculannya dengan wajah-wajah penasyid indie yang baru, pastinya terbitan Neurotic Studio.

Keistimewaan pada Nasyid Indie Vol. 2

Assalamu'alaikum semua,

Terlebih dahulu pihak produksi ingin memohon maaf atas kelewatan terbitnya album ini yg sepatutnya akan dipasarkan pada April 2010 mngikut jangkaan awal. Namun begitu jangan bimbang kerana setiap hari produksi sentiasa dijalankan dan target release terbaru menjelang bulan Ogos 2010.
Antara keistimewaan dari segi lagu2 yang terdapat dalam album ini ialah variasi genre yang dipersembahkan. Album ini mengandungi 12 buah lagu di mana kita akan dapat merasakan keunikan setiap lagu kerana di dalamnya kita akan dapat dengar lagu yang ala2 OST indonesia (Curang by Feelhoney), akustik (Isteri Buatku by Rahmat), dance (Baru Kenal Cinta by Fine), ala2 boy band (Ratu Hatiku by ReadOne), joget (Pesona Fana by Univoice), fun (Bila Singgah by Zulhilmi), dan banyak lagi.
Untuk perkembangan selanjutnya akan dikemaskini pada masa akan datang. Terima kasih atas sokongan anda semua. Mohon doa dari semua agar produksi ini akan terus berjalan dengan lancar, insyaAllah. Assalamu'alaikum.

1 Response to "Keistimewaan pada Nasyid Indie Vol. 2"

Che An Dusuki said...

"Untuk perkembangan selanjutnya akan dikemaskini pada masa akan datang"
Tertunggu2 perkembangan :D

Post a Comment

 
powered by Blogger